Investitorul in fotbal

Sunt pasionat de fotbal; joc fotbal si sunt suporter infocat al echipei Dinamo Bucuresti. De aceea am devenit, din 2007, unul dintre principalii sponsori ai gruparii din stefan cel Mare. Valoarea sponsorizarilor este de 500.000 euro/an.

Am fost intrebat “De ce fotbal?”. Simplu: din pasiune. Planuiesc in viitor sa investesc intr-un centru de juniori si, de ce nu, sa devin din sponsor actionar al echipei Dinamo.

Am adus suporterilor din stefan cel Mare, in 2010, ziarul gratuit „Dinamo in ring”, o publicatie oficiala a clubului, din paginile careia fanii pot afla ultimele noutati in legatura cu idolii lor inaintea fiecarui meci disputat de Dinamo acasa.

Alaturi de parteneriatul cu FC Dinamo, am activat ca actionar si la formatia ACSMU Poli Iasi, investind o mare suma, ajutând una dintre formatiile de traditie ale Moldovei sa depaseasca un moment foarte delicat si salvând-o, practic, de la desfiintare.
Pe lânga fotbal, sustin, in general, fenomenul sportiv din Romania. Sponsorizez echipa nationala de handbal feminin, Federatia Româna de Rugby si Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti – sectia volei fete.